İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli 5 glutensiz tarif
Kinoa Pilavı
Malzemeler
300 gr kinoa
1 kırmızı soğan, ince doğranmış
85 gr kuru üzüm
100 gr beyaz peynir, ufalanmış
200 gr nar taneleri
85 gr kavrulmuş çam fıstığı veya kızarmış badem
Küçük bir parça kişniş, maydanoz ve nane, kabaca doğranmış
3 limon suyu
1 mısır konservesi
Aşama 1
Kinoayı tel süzgeçte sıcak suyla yıkayın. Pilav yapar gibi tuz, yağ ve su ile bir tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin ancak çok yumuşamamasına dikkat edin.
Aşama 2
Kinoa neredeyse soğuduğunda, kalan tüm malzemeleri bol baharat ile ekleyin. İstediğiniz gibi soslayın ve servis edin.