İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli 5 glutensiz tarif

Kinoa Pilavı

Malzemeler

300 gr kinoa

1 kırmızı soğan, ince doğranmış

85 gr kuru üzüm

100 gr beyaz peynir, ufalanmış

200 gr nar taneleri

85 gr kavrulmuş çam fıstığı veya kızarmış badem

Küçük bir parça kişniş, maydanoz ve nane, kabaca doğranmış

3 limon suyu

1 mısır konservesi

Aşama 1

Kinoayı tel süzgeçte sıcak suyla yıkayın. Pilav yapar gibi tuz, yağ ve su ile bir tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin ancak çok yumuşamamasına dikkat edin.

Aşama 2

Kinoa neredeyse soğuduğunda, kalan tüm malzemeleri bol baharat ile ekleyin. İstediğiniz gibi soslayın ve servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil