İftara çorba şöleni: 5 özel tarif

Kereviz Çorbası

Malzemeler

2 yemek kaşığı zeytinyağı

300 gr kereviz, dilimlenmiş, sert yerleri çıkarılmış

1 diş soyulmuş sarımsak

200 gr patates, soyulmuş ve küçük parçalar halinde kesilmiş

500 ml sebze suyu

100 ml süt

Servis için kıtır ekmek

Aşama 1

Yağı büyük bir tencerede orta ateşte ısıtın, kerevizi, sarımsağı ve patatesi koyun ve yağ ekleyin. Biraz su ve bir tutam tuz ekleyin. 15 dakika düzenli olarak karıştırın, sebze yapışmaya başlarsa biraz daha su ekleyerek pişirin.

Aşama 2

Sebze suyunu da ekleyin ve kaynatın, ardından ocağı kısın, patatesler parçalanıncaya ve kereviz yumuşayana kadar 20 dakika daha pişirin. Çorbayı püre haline getirmek için blender kullanın, ardından sütü dökün ve tekrar karıştırın. Çıtır çıtır ekmekle servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil