Ispanaklı ve mısırlı pilav

18. aydan itibaren...

Malzemeler
1 kahve fincanı pirinç
1.5 kahve fincanı tavuk suyu
1 çorba kaşığı rendelenmiş sebze karışımı (havuç, kabak, pırasa)
2 çay kaşığı zeytinyağı
2 yaprak ıspanak
1 tatlı kaşığı mısır tanesi

Hazırlanışı
Pirinci yıkayıp süzün. Sıcak suda, su soğuyuncaya kadar bekletin ve süzün. Zeytinyağını tavada ısıtıp kıyılmış ıspanağı, sebze karışımını ve pirinci kavurun. Sıcak tavuk suyunu ekleyin. Birkaç taşım kaynatıp ateşi kısın. Pirinç suyunu çekene dek pişirin. Ocaktan alın. Mısır ile tatlandırın. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil