Izgara armutlu roka salatası

Izgara armutlu roka salatası

Malzemeler:
2 deveci armudu
2 demet bebek roka
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
1 çay bardağı ayıklanmış nar
50 g tulum peyniri
Sosu için
5 yemek kaşığı zeytinyağı
5 yemek kaşığı balzamik sirke
Tuz

Hazırlanışı:
Kabuklarını soyup dilimlediğiniz armutları yapışmaz yüzeyli bir ızgara tavada kızartın. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Yıkayıp süzdüğünüz roka yapraklarını derin bir servis tabağına alın. Ceviz, nar, tulum peyniri ve ılınan armutları ilave edip karıştırın. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil