Izgara mantar ile yeşil burger

Doyurucu ve lezzetli!

Hazırlayan: Elif Edes Tapan

Malzemeler
• İri mantar çeşitleri; portobello, kestane veya istridye mantarı
• Zeytinyağı
• Top yeşil salata (iceberg)
• Hardal
• Limon
• İri tuz

Hazırlanışı

Mantarların saplarını ayırın. İstiridye mantarını bütün olarak kullanabilirsiniz. Zeytinyağı ilave edilmiş sıcak tavada iki tarafı kızarana kadar ızgara yapın. Salataları ikiye kesin, yaprakları yırtmadan tek tek ayırın. Izgara mantarlara limon sıkın, tuz serpin, salata yaprakları ve hardal ile servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil