Izgara sarıağız balığı

Izgara sarıağız balığı tarifi

Malzemeler:
250 g sarıağız balığı
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı un
1 kaşık zeytinyağı
1 kaşık beyaz kinoa (haşlanmış)
1 kaşık kırmızı kinoa (haşlanmış)
20 g siyah mercimek (haşlanmış)
1 kaşık bezelye
Karabiber
1 tatlı kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:
Sarıağız balığını ızgarada pişirin. Tavaya tereyağını koyup, erittikten sonra haşlamış olduğunuz kinoaları, mercimeği ve bezelyeleri ilave edin. Baharatlar ile tatlandırın. Tabağa kinoayı koyun, üzerine Sarıağız balığını yerleştirip, kokteyl domates ile süsleyin. Zeytinyağı ile son dokunuşu yapıp, servis edebilirsiniz.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil