Izgara tabağı

Lezzet şöleni!

Malzemeler
1 adet patlıcan
1 adet kabak, birer adet  sarı-kırmızı biber
10 adet kültür mantarı,
1 salkım kokteyl domates
1 kase yoğurt
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 demet taze fesleğen
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 adet çöp şiş

Hazırlanışı:
Sebzeleri yıkayıp kalınca doğrayın. Baharatlarla tatlandırıp ızgarada pişirin.  Mantarları da şişe dizip ızgarada önlü arkalı pişirin. Patlıcanı ızgarada közleyip servis tabağına alın. En son tüm ızgara sebzenin üzerine, zeytinyağı, taze fesleğen, tuz ve karabiberi bir havanda karıştırarak, hazırladığınız sosu gezdirin. Dilerseniz sosa sarımsak da ilave edebilirsiniz. Yoğurt ve salkım domates ile birlikte servis edin. 

*EvBahçe dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil