İzmir tulum peynirli kabak salata

İzmir tulum peynirli kabak salata tarifi

Malzemeler:
2 kabak
100 gr ceviz içi
1 portakalın rendelenmiş kabuğu
150 gr İzmir tulum peyniri Zeytinyağı
1 limonun suyu
Tuz

Hazırlanışı:
Kabakların kabuklarını temizleyip çok ince dilimleyin. Bir tencerede suyu kaynatıp tuz ilave edin. Kabakları içine atıp 1-2 dakika haşlayın. Kabakları sudan alıp suyunu süzün. 10 çapında geniş kenarlı mutfak çemberini servis tabağına yerleştirin. İçine bir sıra haşladığınız kabaktan yerleştirin. Üzerine ceviz içi serpin. İnce dilimlediğiniz tulum peynirini cevizlerin üzerine paylaştırın. Rendelenmiş portakal kabuklarını serpin. Bu işleme çemberin içi doluncaya kadar devam edin. Çemberi dikkatlice çıkarın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırıp salatanın üzerine dökün. Üzerine tekrar rendelenmiş portakal kabuğu serpip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil