Kabak frittata (gıancarlo usulü)

Kabak frittata (gıancarlo usulü) tarifi

Malzemeler:
1 kg kabak
4 diş sarımsak
Taze güvey otu, kekik, fesleğen
2 yumurta
3 yumurta beyazı
Taze rendelenmiş muskat
Taze rendelenmiş parmesan
Tuz

Hazırlanışı:
Kabakları ince ince doğrayın, sarımsak, güvey otu, kekik ve fesleğenle birlikte tavada pişirin. Kabaklar piştiğinde tavanın içerisindeki sıvıyı dökün. Yumurtaları ve peyniri kabak karışımına ekleyin. Biraz piştikten sonra ağzını kapayın ve kısık ateşte üstü kapalı olarak pişirin. Ardından ters çevirin ve omlet gibi pişirmeye devam edin. Pizza gibi keserek servis edebilirsiniz.

İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... Erkeğin kalbine giden 12 öneri Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek neden peruk taktığını Ezgi Mola: Bakıcı istemiyorum, 40 yılda bir çocuğum olmuş Ceyda Düvenci'nin paylaşımına yeni aşkı Güçlü Mete'den yorum