Kabaklı, havuçlu omlet tarifi nasıl yapılır?
Dilerseniz kahvaltıda dilerseniz günün her bir saatinde tüketebileceğiniz tok tutacak, hem lezzet hem de protein deposu bir omlet tarifine ne dersiniz: Kabaklı, havuçlu omlet tarifi... Nasıl yapılır diyorsanız işte kabaklı, havuçlu omlet tarifi ve yapılış aşamaları
3 kişilik
10 dakika
20 dakika
200 kalori
Kabaklı havuçlu omlet tarifi için gerekli malzemeler
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 4 yumurta
- Tuz
- Karabiber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
1
Kabak ve havuç rendelenir. Zeytinyağında önce havuç ardından kabak sotelenir.
2
Yumurtalar bir kaba kırılır ve çırpılır. Kabak ve havuç içine eklenir, baharatlar ilave edilir ve sıcak tavaya geri alınır.
3
Omlet iyice pişirilir, isteğe göre ortasına peynir koyulur ve servis edilir.