Kadayıflı muhallebi

Kadayıflı muhallebi tarifi

Malzemeler:
1 litre süt
4 kahve fincanı un
1 su bardağı toz şeker
2 paket vanilya
200 ml krema
200 gr tel kadayıf
1 su bardağı ceviz içi
1 çay kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:
Süt, un, şeker ve vanilyayı sürekli karıştırarak pişirin. Ocağın altını kapatıp el blenderi ile 5 dakika çırpın. Kremayı ilave edip birkaç dakika daha çırpın ve servis kaplarına aktarıp buzdolabında soğutun. Tel kadayıfı geniş bir tavada sürekli karıştırarak pembeleşinceye kadar kavurun. Tereyağı ilave edip karıştırın Tel kadayıfı bir kaba alıp ince çekilmiş ceviz içini ilave edin. Kadayıfı muhallebinin üzerine serpiştirip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil