Kantolop kavunu, misket limonu ve vişne

Vücudu tazeleyen bu meyve suyu oldukça lezzetli, alkolsüz bir aperitiftir.

Tarif:
1 adet kantolop kavunu soyulmuş çekirdekleri çıkarılmış ve küpler halinde kesilmiş
1 adet misket limonu soyulmuş ve dörde bölünmüş
25 adet vişne çekirdeği çıkarılmış
Kantolop kavunu ve misket limonunu ve vişneleri meyve sıkacağı yardımıyla sıkın, karıştırıp hemen için.

Yüksek miktarda su içerdiği için kantolop kavunu geçmişte Hindistan’da idrar söktürücü olarak kullanılmıştır. Aynı şekilde sindirimi kolaylaştırıcı enzimlerle yüklüdür. Misket limonu turunç tadı verirken, arındırıcı etkiyi artırır. Kuzey Amerika’daki yerlilerce de vişne, böbrekleri temizlemek ve mideyi rahatlamak için kullanılmıştır. Ne kadar çok vişne eklenirse meyve suyu karışımı o kadar yoğun kıvam alır.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil