Karadutlu ve damla sakızlı strudel

Karadutlu ve damla sakızlı strudel tarifi

Malzemeler:
6 baklava yufkası
100 g eritilmiş tereyağı
İç harcı için
2 su bardağı karadut
3/4 su bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı damla sakızı reçeli
Üzeri için
100 g beyaz çikolata

Hazırlanışı:
Baklava yufkalarını aralarına tereyağı sürerek üst üste dizin. İç harcı için karadut, pudra şekeri ve damla sakızı reçelini geniş bir kasede harmanlayın. Harcı baklava yufkalarının ortasına yayıp rulo şeklinde sarın. Yufkaların üzerine kalan tereyağını sürün ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Benmari usulü erittiğiniz beyaz çikolatayı bir sıkma torbasına doldurup strudelin üzerini süsleyin. Ilık servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil