Karamelize soğan ve keçi peynirli tart

Şık ev partileriniz için...

 Malzemeler
1 kaşık tereyağı
1 büyük ince dilimlenmiş soğan
1/2 bardak su
1/2 yemek kaşığı taze kekik
1 paket donmuş milföy hamuru
200 gr. oda sıcaklığında, yumuşak keçi peyniri

Hazırlanışı:
Kalın tabanlı bir tavada tereyağını kızdırın, soğanları üzerine dökün, altın rengi alıncaya kadar karıştırarak soteleyin. Üzerine suyu ekleyin ve karıştırarak su buharlaşıncaya kadar pişirin. Kekiği de ekleyip 10 dakika daha, ta ki soğanlar karamel rengi alıncaya kadar pişirin. Soğanlar pişerken milföy hamurlarını dört üçgen elde edecek şekilde bölün.
Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye koyup, 180 derece ısıtılmış fırında altın rengi alıncaya kadar pişirin. Pişen milföylerin üzerlerine hafifçe bastırarak düzleşmelerini sağlayın. Keçi peynirini üzerlerine sürün. Karamelize soğanı serpiştirin. Üzerini bir miktar taze kekik ile süsleyip, servise sunun.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil