Kavrulmuş kayısılı, limonlu, Hindistan cevizli küçük tartlar

Malzemeler
4 taze kayısı, ikiye bölünmüş, çekirdeği çıkarılmış ve kalınca kesilmiş
3 su bardağı kuru Hindistan cevizi
1 büyük çay bardağı pudra şekeri
6 yumurta beyazı
Su
1.5 bardak limonlu krema

Hazırlanışı:
Fırını önceden ısıtın. Kayısıları pişirme kağıdına koyup yumuşayana kadar yaklaşık 15 dakika kavurun. Fırından çıkartın ve soğumaya alın. Pudra şekerini, Hindistan cevizini ve yumurta beyazlarını bir kasede karıştırın. Gerekirse biraz su ekleyin. Muffin kaplarına karışımı yayın. Yaklaşık 15 dakika pişirin ve fırından çıkartarak kenara soğumaya bırakın.
Karışımları soğuduğu zaman dikkatlice kaplardan çıkartın. Ortalarındaki boşlukları limonlu kremayla doldurun. Üzerine kavrulmuş kayısıları koyun. Servis edin.

Öneri
Tartların hamurunun olabildiğince kalın olması, hem kolay tutulmasını hem de elde dağılmamasını sağlayacak. Eğer elinizde varsa, silikon muffin kapları kullanın. Böylece hamuru piştikten sonra kaptan kırmadan daha kolay çıkartabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil