Kavrulmuş somon

Kavrulmuş somon tarifi

Malzemeler:
80 g haşlanmış somon balığı
Birer tutam kekik, biberiye, dereotu, karabiber ve maydanoz
4-5 yaprak ıspanak
1 adet küçük kabak

Hazırlanışı:
Somon balığını kavurun. Kekik, biberiye, maydanoz, dereotu, karabiber, kekik ve diğer baharatları ekleyin. Kabak ve ıspanağı haşlayın. Haşladığınız kabağı halka halka dilimleyin. Ispanakları bütün halinde de bırakabilirsiniz. Kavurduğunuz baharatlı somonun yanına kabak ve ıspanağı ekleyerek servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil