Kayısılı Muz

Malzemeler :
1 adet yerli muz
2 adet kayısı
Birkaç damla limon suyu

Hazırlanışı :
Kayısıları iyice yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Muzu soyup kayısılar ve biraz limon suyu ile püre haline getirin. Bekletmeden tüketin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil