Kedili kurabiye

Malzemeler
280 gr. un
50 gr. kakao
210 gr. tereyağı (oda sıcaklığında)
125 gr. şeker
1 yumurta (hafifçe çırpılmış )
1 paket vanilya

Hazırlanışı:
Tereyağı ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpın. Ardından yumurtayı ekleyin. Sonra da vanilya, un ve kakaoyu malzemeye katın. Hamuru streç filme sarıp 4 saat kadar buzdolabında bekletin. Merdane yardımıyla açın ve kedi kalıbı ile hamurdan parçalar kesin. Tepsiye dizin ve 160 derecelik fırında pişirin.  
Süslemesi:
Hazır olarak satın alacağınız pembe ve beyaz renkli şeker hamurlarını merdane yardımıyla açın. Yine kalıplar yardımıyla pembe hamurdan kulaklarını, beyaz hamurdan ağzını ve gözlerini yapın. Parçaları bir miktar bal kullanarak kurabiyenin üzerine yapıştırın.  

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil