Kerevizli karnabahar püresi

15. aydan itibaren

Malzemeler
1 dilim kereviz
1 parça karnabahar (ceviz büyüklüğünde)
1 adet küçük boy taze patates
1 tatlı kaşığı taze bezelye içi
1 tatlı kaşığı labne peynir

Hazırlanışı
Kerevizi, karnabaharı, bezelyeyi ve patatesi tencereye aktarın. Suyunu ekleyip haşladıktan sonra labne peyniri ile püre haline getirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil