Kızarmış mini hamurlar

Malzemeler
2.5 su bardağı un
1 yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
Ilık su
1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için:
Ayçiçek Yağı

Hazırlanışı:
Unu karıştırma kabına alın. Karbonat ve tuz ile harmanlayın. Ortasını havuz gibi açarak yumurta ve yoğurdu ekleyin ve karıştırın. Azar azar su ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini örterek 10 dakika dinlendirin. Hamuru unlanmış zeminde merdane ile açıp yuvarlak bir kalıp ile parçalar kesin. Kızgın ayçiçek yağında kızartın ve fazla yağını süzdürmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak ya da ılık servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil