Kolajen deposu çorba nasıl yapılır? İşte sağlıklı ve pratik tarif

Kolajen insan sağlığı için önemli. Sağlıklı bir cilt ve saç için kolajen deposu takviyesi herkesin merak ettiği bir konu. Peki kolajen deposu çorba nasıl yapılır? Diyetisyen Ezgi Dilan Şeker kolajen deposu çorba tarifini elele.com.tr okurları için yazdı.

Kolajen cildimize güç ve elastikiyet kazandırırken ölü cilt hücrelerini değiştirmeye yardımcı oluyor. Bu tarifimizde kolajen deposu çorba için gerekli malzemeleri ardından tarifin yapım aşamalarını bulabilirsiniz. (Tarifin ardından kolajenin faydaları ve kolajen hangi besinlerde bulunur? başlıklı makalelerimize de bakabilirsiniz.

4 kişilik
10 dakika
30 dakika
75 kalori

Kolajen Deposu Çorba İçin Gerekli Malzemeler

  • 4 su bardağı kuzu etinden elde edilmiş et suyu
  • ½ adet kereviz (saplarıyla)
  • 1 adet kırmızı havuç
  • 2 adet tatlı patates
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı avokado yağı
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay tatlı kaşığı tuz
1 Et suyunu ısıtın tüm malzemeleri ekleyip 1 bardak su ekleyin ve sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
2 Blenderdan geçirerek tüketin. Afiyet olsun.
İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... Erkeğin kalbine giden 12 öneri Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek neden peruk taktığını Ezgi Mola: Bakıcı istemiyorum, 40 yılda bir çocuğum olmuş Ceyda Düvenci'nin paylaşımına yeni aşkı Güçlü Mete'den yorum