Kupta vişneli cheesecake

Kupta vişneli cheesecake tarifi

Malzemeler:
2 paket yulaflı bisküvi
4 yemek kaşığı tereyağı
225 g krem peynir
1 su bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı vanilya esansı
1 su bardağı krema
Vişne sosu için
2 su bardağı vişne
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
1 yemek kaşığı nişasta

Hazırlanışı:

  • Yulaflı bisküvi ve tereyağını un kıvamında oluncaya kadar rondodan geçirin ve servis kavanozlarının tabanlarına paylaştırın.
  • Bir kaşık yardımıyla bastırarak düzleştirin. Krem peynir, pudra şekeri, vanilya esansı ve kremayı geniş bir karıştırma kabına alın.
  • Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Karışımı bisküvilerin üzerine paylaştırıp buzdolabında 4 saat dinlendirin.
  • Vişne sosu için, vişne ve toz şekeri geniş bir tencerede kaynatın. Şeker erimeye başladığında su ile açtığınız nişastayı ilave edip sos koyulaşıncaya kadar pişirin.
  • Pişen sosu soğuyan cheesecake kavanozlarının üzerine paylaştırın. Buzdolabında 2 saat daha dinlendirin.
  • Soğuk servis yapın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil