Kuşkonmaz çorbası

Malzemeler
450 g ince doğranmış kuşkonmaz
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
1 adet ezilmiş sarımsak
2 bardak tavuk ya da sebze suyu
4 kaşık krema
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Bir tencereye tereyağını alın. Orta ateşte ince doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar 3 dakika kadar pişirin. Sarımsağı da ekleyin. Bir-iki kere çevirdikten sonra kuşkonmazları, tuz ve karabiberi ekleyip 2 dakika kadar tahta bir kaşıkla karıştırarak pişirin. Tavuk ya da sebze suyunu ekleyin. Kuşkonmazlar yumuşayıncaya kadar pişirin. El mikseri ile karıştırıp homojen bir hale getirin. Kremayı da ekleyip karıştırarak servise hazır hale getirin.

* Tarif EvBahçe Dergisi'nden alınmıştır.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil