Kuzu etli enginar

Malzemeler
6 temizlenmiş enginar
30 gr tereyağı
500 gr parça kuzu eti
1 çay kaşığı un
20 arpacık soğan
1 limonun suyu
4 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
1/4 demet dereotu

Hazırlanışı:
Tereyağını tencereye alıp eritin. Küçük parçalar şeklinde kesilmiş eti ilave edip suyunu salıp tekrar çekinceye kadar ara sıra karıştırarak kavurun. Etler suyunu çektikten sonra 5 dakika daha kavurup unu ekleyin. 1-2 dakika sonra temizlenip dörde bölünmüş enginarları ve arpacık soğanları ilave edin. Limon suyunu ekleyin. Tuzla tatlandırın. Suyu ilave edip 10 dakika orta ateşte pişirin. Ocağı kısıp enginarlar yumuşayana kadar pişirin. üzerine kıyılmış dereotu serpip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil