Lalezar

Malzemeler
5 patates
60 ml zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
1 salçalık kırmızıbiber
2 sivri biber
 Yarım demet kıyılmış maydanoz
Yarım çay bardağı limon suyu
 1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:
Patatesleri haşlayın ve kabuklarını soyun. Püre şeklinde ezerek sirke, zeytinyağı, karabiber, tuz ve limon suyunu ekleyin. Tüm malzemeyi iyice karıştırın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elinizle yuvarlayın. Kıyılmış maydanoza bulayın ve ortasına parmağınızla bastırarak çukur yapın. Yuvarlakları servis tabağına dizin. İnce doğranmış yeşil ve kırmızıbiberi patates toplarının çukurlarına doldurup servis yapın.

* Tarif Lezzet Dergisi'nden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil