30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo

Antonela, gençlik günlerinde Messi ve kuzeninin Newell's Old Boys kulübü için oynadığı maçları izlemeye gittiği için iletişim halinde kaldılar. 

Kariyeri gelişirken, Messi 13 yaşındayken Barselona'ya taşındı ama ikili iletişim halinde kaldı. 

TRAJEDİDEN DOĞAN SONSUZ BİRLİKTELİK

Beş yıl sonra, trajedi onları tekrar bir araya getirdi. En iyi arkadaşı Ursula Notz bir araba kazasında öldüğünde Antonela çok üzgündü. Messi çocukluk aşkından o kadar endişelenmişti ki onun yanında olmak için Arjantin'e uçtu. O zaman erkek ve kız arkadaş olmak istediklerini anladılar. Yine de, aralarında binlerce mil vardı.

Antonela, Ulusal Rosairo Üniversitesi’nden beşeri bilimler ve sosyal bilimler diploması aldı ve ardından diş hekimliği alanında yüksek lisans eğitimine başladı. Ama Antonela, ilişkileri öğrenildikten iki yıl sonra kariyerini yarıda kesmek ve Barcelona’ya taşınmak gibi bir karar vermek zorunda kaldı.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil