30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo

ARJANTİN'DE YILIN DÜĞÜNÜ

Sadece birkaç ay sonra çift, Barcelona-Espanyol derbisinden sonra ilk kez birlikte görüntülendi. Eşi hakkında her fırsatta övgü dolu sözler sarf eden Messi, “Pek çok iyi özelliği var. Her zaman iyi bir ruh hali içinde ve takdire şayan şekilde sorunlarla yüzleşir. O, hayatın her alanında harika olan çok zeki bir insan.” ifadelerini kullanıyordu.

2012'de Thiago doğdu, ardından 2015'te Mateo dünyaya geldi. Ve 2017'de ilk karşılaşmalarından 25 yıl sonra memleketleri Rosario'daki lüks bir otelde evlendiler. Bu Arjantin'de yılın düğünü olarak yorumlandı.

Antonela, aktris Eva Longoria ve İspanya Kraliçesi Letizia'yı giydiren Barselona merkezli tasarımcı Rosa Clara'nın imzasını taşıyan bir elbise giymişti. Bir yıl sonra çiftin başka bir oğlu oldu, Ciro.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil