30 yıllık bir peri masalı: Lionel Messi ve Antonela Roccuzzo

Futbolu çok seven ancak küçük yaşlarda hipofiz bezinin yeterli miktarda büyüme hormonu salgılamadığı zamanlarda görülen "büyüme hormonu eksikliği" teşhisi konan Messi de bugünlere kolay gelmedi.

Ailesinin maddi durumu tedaviye yetmiyordu. Son olarak Messi'nin portakal ve tenis topu sektirdiği bir video  Barcelona'ya gönderildi. Barcelona ise Lionel'in İspanya'ya gelmesi koşuluyla sağlık masraflarını karşılayacağını garanti etti.

Messi, henüz 13 yaşındayken ailesiyle Barcelona'ya taşınıp kulübün gençlik akademisi La Masia'ya girdiğinde oldukça utangaçtı.  Sessizliği nedeniyle takım arkadaşları tarafından başlarda "dilsiz" olarak görülen Messi, antrenmanlarda ise herkesten çok çalışıyordu.

Boyunun uzaması için ayaklarına her gece iğneyle büyüme hormonu enjekte edilen Messi, üç yıl boyunca acı veren bu tedaviye, büyük futbol aşkı nedeniyle katlandı.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil