Lokmalık dolmalar

Lezzetli bir öneri

Malzemeler
2-3 adet kabak
1 adet soğan
1 adet küçük domates
40-50 gr kıyma
Birkaç sap taze maydanoz, dereotu, nane
1-2  kaşık bulgur
1 kaşık salça
Su

Hazırlanışı
Kabakları 2-3 parmak boyunda kesin, içlerini oyun. Kıymayı, rendelenmiş soğanı, domatesi, kıyılmış yeşillikleri, bulguru karıştırın, kabakların içine pay edin. Uygun bir tencerenin dibine dolmaları sıralayın. Bir kaşık salçayı, biraz zeytinyağı ve su ile açın, dolmaların üzerine gezdirin. Üzerlerine çıkmayacak kadar su ekleyip pişirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil