Lorlu kabak dolması

Lorlu kabak dolması tarifi

Malzemeler:
8 adet Girit kabağı
120 g lor peyniri
20 g rendelenmiş parmesan
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 adet taze biber
2 kaşık zeytinyağı
5 yaprak fesleğen
1 demet Frenk soğanı
1 diş sarımsak
Tuz ve karabiber

Hazırlanışı:
Küçük küçük doğradığınız havuç, kereviz ve biberi buharda pişirin. Pişirilen sebzelere lor peyniri, parmesan, doğranmış Frenk soğanı, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyerek karıştırın. Önceden içi çıkarılmış kabakları, hazırlanan malzemeyle doldurarak 25 dakika, 160 derecede ısıtılmış fırında pişirin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil