Makarnalı su böreği

Malzemeler
3 adet yufka
1 bardak süt
1 bardak sıvı yağ
4 adet yumurta (birinin sarısı alınacak)
½ paket haşlanmış çubuk makarna
1 adet maden suyu
250 gr beyaz peynir

Hazırlanışı
Orta boy yuvarlak bir tepsiyi yağlayın. Yufkanın bir tanesini tepsiye yayın. Sıvı yağ, yumurtalar ve sütü karıştırın. Yufkanın üzerine biraz sürün. İkinci yufkayı üzerine
koyun. Onun üzerine makarna, peynir ve sıvı karışımı karıştırarak yayın. Üçüncü yufkayı makarnanın üzerine kapatın. Ayırdığınız karışımı üzerine sürün. Kesip, maden suyu dökün. Üzerine yumurta sarısı sürün. 200 derecedeki fırında pişirin. 15-20 dakika sonra 150 dereceye alın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil