Mantar dolması

Mantar dolması tarifi

Malzemeler:
12 adet bütün mantar
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı püre haline getirilmiş sarımsak
220 g krem peynir
50 g rendelenmiş parmesan peynir
1 çay kaşığı toz karabiber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 haşlanmış patates

Hazırlanışı:
Fırını 175 derecede ısıtın. Mantarları yıkayın, kurulayın ve sap kısımlarını çıkartın. Sapları ve sarımsağı tavada zeytinyağında 3-5 dakika sote edin ve soğumaya bırakın. Krem peynir, parmesan peynir, karabiber, kırmızıbiberi karıştırın, soğuyan mantar saplarını, haşlanmış patates küplerini ve sarımsağı karışımına ekleyin. Karışımı eşit olarak mantarların içlerine yerleştirin ve fırında 20 dakika kadar pişirin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil