Mantarlı milföy turta

Malzemeler
•    400 gr milföy
•    3 yemek kaşığı tereyağı
•    1 soğan, doğranmış
•    2 diş sarımsak, dövülmüş
•    500 gr mantar, dilimlenmiş
•    1 yemek kaşığı taze kekik, doğranmış
•    2 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış
•    100 gr parmesan peyniri, rendelenmiş
•    Tuz, taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı
Fırını 240 dereceye ayarlayarak ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıdı yerleştirin. Milföy hamurlarını yaklaşık 4 mm inceliğinde iki dikdörtgen oluşturacak şekilde açarak yayın. Hamurlardan birini hazırladığınız fırın tepsisine alın. Geniş bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağını eritip soğan ve sarımsağı kavurun. Mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar pişirin. Kekiği ve maydanozu ilave edip tuz ve taze çekilmiş karabiber ile çeşnilendirin. Tavayı ateşten alın. Karışımı hamurun üzerine dökün. Diğer hamur katmanını üzerine örtün, kenarları sıkıca bastırın. Turtanın üzerini bir çatalla delin. Parmesanı ve küp küp doğradığınız 2 yemek kaşığı tereyağını üzerine yayın. Altın sarısı oluncaya kadar 25 dakika pişirin. Dilimleyerek ister sıcak, ister soğuk olarak servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil