Maş fasulyeli enginar

Maş fasulyeli enginar tarifi

Malzemeler:
6 enginar
1 limon
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Üzeri için
1 su bardağı haşlanmış maş fasulyesi
2 közlenmiş kırmızı biber
3~4 dal taze soğan
2~3 dal maydanoz
4~5 dal dereotu
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
Nane

Hazırlanışı:
Enginarları yayvan bir tencereye dizin. Limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir kasede karıştırıp enginarların üzerine gezdirin. Suyunu ilave edip kapağı kapalı olarak enginarlar tamamen yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzeri için haşlanmış maş fasulyesini geniş bir karıştırma kabına alın. Küp doğradığınız közlenmiş kırmızı biber ve ince kıydığınız yeşillikleri ilave edin. Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Pişen enginarları bir servis tabağına alın. Maş fasulyeli harcı üzerlerine paylaştırıp servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil