Nars’ın 30. yılı Explicit Lipstick ile kutlandı

Nars, 30’uncu yaşını Fransız Sarayı’ndaki bir davet ile kutladı. 30’uncu yıl kutlamasının başrolünde Explicit Lipstick koleksiyonu vardı.

Nars, 30’uncu yılını kutlamak için Fransız Sarayı’nda özel bir davet gerçekleştirdi. 30’uncu yaş kutlaması tüm dünyada eş zamanlı olarak yapıldı ve davet siyah ve kırmızı temasına sahipti. Güzellik ve basın dünyasından isimlerin katıldığı davette Explicit Lipstick serisi tanıtıldı.

Explicit Lipstick serisi, kremsi yapıya sahip. Dudak kıvrımları ve kenarlarında uygulama yapmak için rujun incelen bir ucu ve kenarlı yüzeylere sahip formu var. Seride 28 renk tonu yer alıyor ve içeriğinde de hyalüronik asit yer var.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil