O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı her sene olduğu gibi bu sene de TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki,O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?cO Ses Türkiye'nın yılbaşı akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programına katılacak bazı isimler belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı O Ses Türkiye, 31 Aralık Cumartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek.  O Ses Yılbaşı programına yine çok sayıda ünlü isim katılıyor.  O Ses Türkiye Yılbaşı özel programının bu seneki bazı konukları belli oldu. 

O Ses Türkiye Yılbaşı programına hangi ünlüler katılacak?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programında yarışacak ünlüler şöyle;

Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yarışmada performans sergileyecek.

Eser ve Berfu Yenenler’in Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç  de şarkı söyleyecek. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil