Oyuncu Devrim Özkan'a sevgilisi Lucas Torreira'dan sette sürpriz

Lucas Torreira, Ne Gemiler Yaktım setine çiçek yolladı. Devrim Özkan kendisine gelen aşk dolu çiçek ve notu ise sosyal medyadan paylaştı.

Lucas Torreira ile Devrim Özkan çifti ilişkilerini resmi olarak açıklamasa da dikkat çeken paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Lucas Torreira, yeni dizisinin çekimleri başlayan sevgilisi Devrim Özkan’a çiçek gönderdi.

"Seni seviyorum küçük manito"

“Parlamayı asla bırakmıyorsun. Sen dünyadaki en iyi aktrissin. Seni seviyorum küçük manito. Hayatımın aşkısın.”

Galatasaray maçlarını yakından takip eden Devrim Özkan, Bayern yenilgisi sonrası Instagram'dan "Yenilsen de yensen de" paylaşımını yapmıştı.

Devrim Özkan geçtiğimiz günlerde, "Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." yanıtını vermişti. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil