Özge Özpirinçci, Kıvanç Tatlıtuğ’u yemek hazırlarken paylaştı

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un misafiri oldu. Özpirinçci'nin arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un yemek yaptığı anından paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Şimdilerde "Aile" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, mutfaktaki marifetini bir kez daha gösterdi.  Aşçılığa ilgi duyan ve eğitim alan Tatlıtuğ, yakın arkadaşları Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'e yemek hazırladı.

"Yapmış.."

Kıvanç Tatlıtuğ'un yemek yatığı andan fotoğraf paylaşan Özge Özpirinçi, paylaşımına "Yapmış.." şeklinde yazdı. Özpirinçci paylaşımına eşi Burak Yamantürk, arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'i etiketledi.

"Gastronomi uzun zamandır ilgimi çekiyor"

Başak Dizer ile mutlu bir evliliği ve Kurt Efe adında bir oğlu olan Kıvanç Tatlıtuğ, mutfağa olan ilgisini şu sözlerle anlatmıştı:

"Uzun zamandır oyunculuk dışında ilgimi çeken bir şey var, aşçılık, gastronomi ve mutfak..."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil