Palamut sashimi

Deneyin!

Malzemeler
1 palamut
100 ml soya sosu
50 gr wasabi
100 gr zencefil turşusu

Hazırlanışı
Palamutu fileto olarak açın ve kılçıklarını temizleyin. Balığı önceden ısıtılmış bir tavada 30 saniye pişirin ve yaklaşık 30 dakika kadar soğumaya bırakın. Soğuyan balığı ince dilimler halinde kesin. Soya sosu, wasabi ve zencefil turşusuyla birlikte servis yapın.

* Tarif Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil