Patlıcanlı tart

Malzemeler
Hamuru için:
250 gr oda sıcaklığında margarin
1 adet yumurta
3 adet haşlanmış patates
1 paket sade kek un
½ demet dereotu
Tuz
Üzeri için:
1.5 kg közlenmiş patlıcan
2 adet yumurta
1 tatlı kaşığı un
1.5 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz, pulbiber

Hazırlanışı:
Patlıcanları közleyip süzgece alın. Patatesleri haşlayıp püre haline getirip soğutun. Karıştırma kabında püre halindeki patatesi, yumurta, margarin, kıyılmış dereotu ve tuzu karıştırın. Kekunu ekleyip yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru tepsiye iki parmak yüksekliğinde yerleştirin. Başka bir yerde közlenmiş patlıcanları yumurta, rendelenmiş kaşar
peyniri, un, tuz ve pulbiber ile karıştırıp tepsideki hamurun üzerine yayın. Üzerine yarım su bardağı kaşar peyniri rendesini fırından almadan 10 dakika önce serpin. Önceden ısıtılmış 170°C fırında 45 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil