Peynir dolgulu ızgara enginar ve bebek kabak

Faydası çok, tadı bambaşka!

Malzemeler:
• 1/2 su bardağı taze çekilmiş ekmek içi
• 4 adet bebek kabak, ince dilimlenmiş
• 4 adet taze enginar, ayıklanmış ve haşlanmış
• 8 dilim Camembert peyniri
• 2 yemek kaşığı avokado yağı
• 1 bağ taze soğan, ince doğranmış
• 1 yemek kaşığı taze fesleğen, doğranmış
• Tuz ve taze çekilmiş karabiber
• Servis için taze soğan sapları, ızgara sandviç ekmeği, acı sos ile tatlandırılmış yoğurt (tercihe göre)

Hazırlanışı:
Fırını 200 dereceye ayarlayarak önceden ısıtın. Ekmek içlerini, kabakları, soğan ve fesleğeni karıştırıp baharatları ekleyin. Enginarları fırın tepsisine dizin. Peynirleri ve ekmek içi-kabak karışımını eşit bir şekilde enginarların üzerine bölüştürün. Üzerlerine yağ serpiştirin ve kabaklar kızarıp, peynirler eriyene kadar yaklaşık 15 dakika fırınlayın. Taze soğan sapları, ızgara sandviç ekmeği ve tatlı-acı yoğurt eşliğinde servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil