Peynirli kabak püresi

Gerekli malzemeleri
1 adet kabak
1 adet küçük soğan
1 çorba kaşığı ince bulgur
1 çorba kaşığı ufalanmış keçi peyniri
Birkaç sap dereotu

Hazırlanışı

Kabağı soyun, birkaç parçaya bölün. İnce bulgur ve yemeklik doğranmış soğanla birlikte küçük bir tencereye koyarak üzerine 1 çay bardağı su ekleyin ve kısık ateşte pişirin. Pişen malzemeyi ocaktan alın, ufalanmış keçi peyniri ile kıyılmış dereotunu ekleyerek hepsini robottan geçirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil