Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan ile gençlik hallerini paylaştı: Sevgilim bak ne buldum

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ Altuğ önceki gün eşi Yağmur Atacan'la olan bir karesini paylaştı.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, 15 yıl önce meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturdu ve kızı Su'yu kucağına aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ Altuğ önceki gün eşi Yağmur Atacan'la olan bir karesini paylaştı.

Takipçilerini eski yıllara götürdü 

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ Altuğ önceki gün eşi Yağmur Atacan'la olan bir karesini paylaştı. Altuğ paylaşımına "Sevgilim bak ne buldum #2006 #tbt  not:merak edenlere bacağımda çorap yok, bir tatilden dönmüştük ve ben orda bisikletten düşmüştüm onun izi" notunu düştü.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil