Portakallı tavuk

Malzemeler
4 parça tavuk göğüs eti
1 su bardağı taze portakalın suyu
2 portakalın rendelenmiş kabuğu
1 yemek kaşığı bal
4 yemek kaşığı maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber 

Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etini kuşbaşı doğrayın. Az yağ ile sote edin. Portakal suyunu, balı, tuzu ve taze çekilmiş karabiberi ekleyip orta ateşte 10 dakika pişirin. Ocaktan alın. İnce kıyılmış maydanozu ve rendelenmiş portakal kabuğunu ekleyip tatlandırın. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil