Pratik sahur tarifleri: Hızlı, pratik ve lezzetli 6 sahur tarifi

Mantarlı Yulaflı Omlet

Malzemeler

500 gr mantar

4 yemek kaşığı sıvı yağ

320 gr çeri domates, ikiye bölünmüş veya 8 adet dilimlenmiş domates (pişirebilir ya da servis için kullanabilirsiniz)

2 avuç dolusu ince kıyılmış maydanoz

8 yemek kaşığı yulaf lapası (un haline de getirebilirsiniz)

10 yumurta

Aşama 1

Mantarların yarısını ince ince dilimleyin. Yapışmaz bir tavada 2 çay kaşığı yağı ısıtın. Mantarları ilave edin, kısa süre karıştırdıktan sonra kapak üzerinde 6-8 dakika kavurun. Domateslerin yarısını karıştırın, ardından kapağı kapalı olarak yumuşayana kadar 1-2 dakika daha pişirin.

Aşama 2

Maydanoz ve yulaf ile yumurtaları iyice çırpın. Yapışmaz büyük bir tavada birkaç damla yağı ısıtın. Bir ¼ yumurta karışımını dökün ve neredeyse sertleşene kadar 1 dakika kızartın, krep yapıyormuş gibi ters çevirin.

Aşama 3

Mantarları da ekleyip biraz daha pişirin ve ılık bir şekilde servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil