Rezeneli levrek marine

Rezeneli levrek marine tarifi

Malzemeler:
40 g levrek fileto derisiz (Parmak büyüklüğünde ince ince kesin)
1 adet limon
1 kaşık zeytinyağı
1 fiske tuz
1/2 çay kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
(Bu malzemelerin hepsini karıştırıp, yoğun kıvamda sos elde edin. Ardından kesmiş olduğunuz levrekleri içine koyup, yaklaşık iki saat bekletin)
Süslemek için
1 adet rezene (çok ince, piyaz şeklinde kesip limonlu suyun içinde bekletin)
2 adet kokteyl domates
1 tatlı kaşığı dolmalık fıstık
1 tutam dereotu

Hazırlanışı:
Tabağa rezeneyi tutam halinde koyup, üzerine marine ettiğiniz levrekleri ilave edin. Süslemek için kokteyl domates, dereotu ve dolmalık fıstıkları kullanın.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil