Sahte çiller elde etmenin 7 yolu

Çoğu kişinin çilleri doğuştan olabilir ya da bazılarının güneşe maruz kaldıktan sonra ortaya çıkar. Ancak son yıllarda oldukça popüler olan bu çilli görünümü elde edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Makyaj sanatçıları sizin için sahip olduğunuz ürünlerle sahte çiller yaratmanın yollarını paylaşıyor.

SAHTE ÇİL UYGULAMAK İÇİN GEREKLİ ÜRÜNLER

İnce Uçlu Makyaj Fırçası: Sahte çiller için ilk akla gelen şeylerden biri de makyaj fırçasıdır. Henton, "Sahte çil yaparken en iyi sonucu almak için, boyama işlemine başlamadan önce fırçayı her zaman diğer ürünlerden temizleyin" diyor.

Pamuklu Çubuk: Çoğu kişinin makyaj setinde pamuklu çubuk bulunur. Henton, "Çillerinizin üzerine baskı yapmak için bir pamuklu çubuğun ucunu kullanabilirsiniz" diyor.

Dudak Fırçası: Bunlar genellikle ince bir uca sahiptir ve makyaj fırçasına benzer şekilde uygulamanızı kontrol etmenizi kolaylaştırır.

Saç tokası: Estetisyen Valerie Aparovich, "Çilleri dağıtmak veya çilleri güzelce yüzünüze kondurmak için U şeklinde bir saç tokası kullanın" diyor. “Uçlarında küçük toplar bulunan saç tokaları bu teknik için en iyi sonucu verir.”

Brokoli: İşin aslı şu ki brokoli gerçekten işe yarıyor! Aparovich, "Çiğ brokolinin üzerindeki noktalar zahmetsizce doğal çillere kavuşmanızı sağlar" diyor. "Brokoli başını bir bronzlaştırıcı çubukla kaplayın ve hafifçe yanaklarınızın üst kısımlarına ve burnunuzun üstüne bastırın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil