Sahura hazırlık: Lezzetli ve doyurucu 5 tost tarifi
Sütlü mantarlı tost
Malzemeler
2 dilim kepekli ekmek
1 ½ yemek kaşığı krem peynir
1 çay kaşığı zeytinyağı
3 avuç dilimlenmiş, küçük mantarlar
2 yemek kaşığı süt
¼ çay kaşığı hardal
1 doğranmış soğan
Aşama 1
Ekmekleri kızartın, ardından biraz krem peynir sürüp ılık kalacak şekilde sarıp bekletin.
Aşama 2
Bu arada yapışmaz bir tavada yağı ısıtın ve mantarları soğan ile sık sık karıştırarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Süt, biraz krem peynir ve biraz hardalı ekleyip karıştırın. Mantarlar suyunu çekince istediğiniz baharatları ekleyin. Tost ekmeklerinin üzerine koyun, isterseniz biraz daha krem peynir sürün ve meyve suyu ile servis yapın.