Şeftali, kayısı ve mango

Bu leziz içecek çabucak enerji verir.

Doğal olarak fruktoz yönünden zengin olan bu içecekteki şeftali ve kaysı, fosfor ve B5 vitamini içerir. Yemeklerden daha verimli enerji almanızı sağlar. Mango beta-karoten yönünden zengin olduğu gibi demir de içerir. Eğer kendinizi çok yorgun hissediyorsanız, taze kayısıya göre daha fazla fruktoz, beta-karoten, potasyum ve demir içeren ve şahane bir enerji kaynağı olan kuru kayısıyı tercih edin.

Tarifi
3 şeftali, dörde bölünmüş ve çekirdeği çıkarılmış, 2 adet kayısı, ikiye bölünmüş ve çekirdeği çıkarılmış, 1 adet mango, kabuğu soyulmuş, çekirdeği çıkarılmış ve dilimlenmiş.

Karışımınızı bir meyve sıkacağı yardımıyla sıkın, elde ettiğiniz suyu hemen tüketin.

Besin değeri tablosu

Vitaminler B2, B3, B5, C, E, beta-karoten, folik asit, kalsiyum, potasyum, demir, magnezyum, fosfor, çinko, bioflavonid, doğal amino asitler.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil