Şeftalili mus

Şeftalili mus tarifi

Malzemeler:
4 yaprak jelatin
700 ml krema
3 şeftali
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Üzeri için
100 g kavrulmuş file badem

Hazırlanışı:
Jelatinleri içi su dolu bir kabın içine dizin ve 5 dakika bekletin. 250 ml kremayı sos tenceresinde ısıtıp jelatinleri içine atarak eritin. Kalan kremayı mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Şeftalileri rendeleyip püre haline getirin. Jelatinli kremaya ekleyip karıştırın. Musu servis bardaklarına alıp buzdolabında 3-4 saat bekletin. Üzerini kavrulmuş file bademle süsleyerek servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil